3 tips til dig der netop er startet som selvstændig iværksætter


3 fordele ved at blive selvstændig

Der er nok ting at tage sig af, når man er iværksætter – specielt hvis din virksomhed er helt ny. Det er fedt at være sin egen chef, men det er også benhårdt arbejde. Specielt i starten kræver det rigtig meget af dig som person både fysisk og mentalt. Man skal arbejde anderledes og have langt mere lyst til at arbejde, selvom der ikke går en stor løncheck ind med det samme. Har du netop startet din egen virksomhed? Så er der her tre tips til dig.

Book dig ind hos et kontorhotel

For nogle kan det være en vigtig proces i deres selvstændige rejse at have et sted at gå på arbejde. Her kan et kontorhotel være det helt rigtige for dig. Der findes mange kontorhoteller i forskellige prisklasser, og er du alene i din virksomhed, behøver du ikke voldsomt meget plads. Det kan være rigtig rart stadig at tage hen på et kontor for at gå på arbejde, og det adskiller nemmere arbejdstid fra fritid, når du har et kontor.

Derudover er det nemmere at holde fysiske møder i din nye virksomhed, hvis du har et kontor, hvor du kan invitere dine samarbejder hen på i stedet for hjem i din private stue. Derudover kan det også være rart at støde på andre mennesker i din arbejdsdag, i hvert fald hvis du er et meget socialt menneske. Ved flere kontorhoteller har de selvstændige lejere en form for kollegial følelse med hinanden og kan for eksempel finde på at spise frokost sammen og holde fælles julefrokost osv.

Få hjælp til de ting du ikke selv har styr på  

Man skal ikke kunne alting selv, heller ikke selvom man er selvstændig. Er regnskab og moms svært for dig? så få hjælp til at komme igennem det. Det er ingen skam at få hjælp – heller ikke selvom man netop er startet op som selvstændig. Du gavner din virksomhed bedst, hvis du laver det, som du er bedst til og overlader de svære ting til andre, der har styr på det. Selvom det oftest koster penge at få hjælp til diverse opgaver, så kan de penge være givet rigtig godt ud.

Husk også at nyde din fritid og have det sjovt          

Når man netop er startet op som selvstændig, er der rigtig meget arbejde, der skal laves. Du kan ikke se enden på arbejde, og det er heller ikke meningen. Som selvstændig er der altid noget, der kan laves i din virksomhed. Det er yderst sjældent, at du vil kunne læne dig tilbage og sige, at der ikke er en eneste ting, du kan lave i dit firma. Men for ikke at gå død i arbejde så husk også at holde fri. Nyd din fritid med det du holder af, uanset om det er en løbetur eller online poker, så skal du finde tid til det. Er det online poker, som du nyder i din fritid, så kan du finde alle pokernyheder hos pokernyheder.io. Det gælder både anmeldelser af nye sider, hvor du kan spille poker og de bedste velkomstbonusser og meget mere.