Sjove aktiviteter, der kan styrke forholdet på kontoret


Et fælleskontor med mennesker, du ikke har arbejdet tilfælles med, kan være en udfordring. Arbejdet forløber måske perfekt. Du får lavet, det du skal.

Du har en rigtig god oplevelse med at møde ind på et kontor, hvor I kan bruge hinanden til at få noget produceret, bruge hinandens tilstedeværelse.

Men hvad så med pauserne? Kunne I ikke også bruge hinanden der? Jo, det kunne I. Du er helt sikkert ikke den eneste, der har tænkt på det. Her får du nogle aktiviteter, du kan bryde stilheden med.

Hold en ugentlig fælles spisepause

I har ikke lejet jer ind på et kontor for at blive forstyrret, når I arbejder. I har lejet jer ind for at arbejde, det må være udgangspunktet. Der findes ikke noget mere irriterende, end ikke at have nået sit arbejde, fordi en anden kom og forstyrrede.

Så at holde jeres forhold professionelt er helt essentielt. Det betyder dog ikke, at I ikke kan få aftalt nogle fælles begivenheder på jobbet.

Ligger kontoret tæt på et lækkert takeaway sted, som ingen har muligheden for at modstå. Hvorfor så ikke lave en dag om ugen, hvor I alle sammen bestiller noget mad og får jer en god pause sammen.

Med vidt forskellige jobs, chefer og deadlines kan det være svært nogle gange at komme til at spise sammen. Men en dag om uge, kan I vel alle sammen få tid til.

Det giver en hel del til stemning på kontoret, når du møder ind mandag morgen, at de andre er interesseret i dig.

Start en fredagsbar eller tag på bar sammen

I forlængelse af jeres takeaway dag eller som en selvstændig begivenhed, kunne I lave en fredagsbar eller tage på bar.

I kan aftale en dag, hvor I alle sammen kommer ud og får en øl. Du siger, at du ikke har behov for det og så vigtigt er det ikke. Du er der bare for at arbejde.

Men bare fordi det er et job, skader det aldrig at få nye venner. Det gør ikke din hverdag værre, at du har mødt nogle nye og sjove venner. Det kunne også være en god kontakt til et fremtidigt job.

Og så er det bare sjovt med en fredagsbar. Noget sjovere med din egen fredagsbar end at tage på din kærestes eller dine venners fredagsbar.

Spil mod hinanden på jeres Esports-hold

Måske er i en gruppe på kontoret, der holder særligt af at spille computer. I så fald kunne i starte et lille hjørne af esports-oddsere.

Der er sjovt at oddse på sit spil, det er især sjovt, hvis du også oddser mod/med dine kolleger. At vinde på sit odds er altid en fryd, at vinde velvidende, at en anden har tabt, er kun endnu sjovere.

Kom ind på eSports-Betting.io/da, og se om der ikke er noget for dig og dine nye kontorvenner.

Bare fordi I ikke er rigtige kolleger, kan I stadig godt hygge jer sammen. Alle har behov for kolleger, selv dem, der insisterer på det modsatte.