4 gode råd til at starte din egen virksomhed


Går du og drømmer om, at starte din egen virksomhed, og har du den rette idé til det? Hvorfor så ikke gøre det til virkelighed? I denne artikel finder du 4 gode råd til, hvordan du bedst muligt kan starte din virksomhed op.

  1. Få et kontor

Her mener vi ikke blot et lille kontorværelse i dit eget hjem, selvom det også kan være nyttigt at have ved siden af. Et rigtigt kontor i et kontorhotel med flere forskellige kontorer samlet kan være en god idé at få, hvis du er seriøs omkring din virksomhed og gerne vil erhverve flere medarbejdere. Kontorhotellet giver desuden en helt anden stemning end hjemmekontoret, da kontorhotellet markerer seriøsiteten af virksomheden og arbejdet, der skal udføres der.

  1. Opret en hjemmeside til virksomheden

Den siger måske lidt sig selv, da de fleste virksomheder i dag har en hjemmeside, men det er nødvendigt, hvis du gerne vil have, at andre skal kende til din virksomhed og nemt kunne kontakte virksomheden. Derudover er hjemmesider med til at vise andre, kunder, såvel som andre interessenter, hvad virksomheden laver samt hvilke værdier og mål virksomheden har. Det kræver derfor også, at virksomheden løbende opdaterer med nye informationer og et pænt design, som kan fange læserne. Når virksomheden skal arbejde så meget ved computerne, kan det derfor være en god idé, at anskaffe sig de bedste Mac computere, som også skal kunne holde længe uden virus og hacking. Du kan f.eks. sikre virksomhedens computere ved, at få renset din mac her.

  1. Du skal have et CVR-nummer

Når du har oprettet din hjemmeside, skal du have et CVR-nummer. Det skal du, hvis du forventer at din omsætning kommer til at være mere end 50.000 kr. inden for 12 måneder. Man skal højst sandsynligt regne med, at man kommer til at omsætte for mere end de 50.000 kr., selvom man lige har startet en virksomhed op. Det kan lyde af meget, men i virkeligheden skal man tænke det som kun lidt over 4.000 kr. om måneden, som er før omkostninger som f.eks. Facebook marketing og adwords. Et CVR-nummer har fordele som f.eks. at kunne få en aftale med NETS, at få virksomheden til at syne mere troværdig, og at kunne trække moms fra de ting, som virksomheden køber.

  1. Vælg et regnskabsprogram

Man skal kunne dokumentere udgifter og indtægter løbende, når man har en virksomhed. Derfor er det vigtigt, at have et ordentligt regnskabsprogram. Mange tænker på Excel, når de hører ordet ’regnskab’, men det kan være en god idé, at benytte sig af et rigtigt regnskabsprogram. Der er forskellige regnskabsprogrammer, som man kan undersøge, inden man vælger det rette regnskabsprogram til virksomheden. Hvis du ikke er så skarp til det tekniske eller bare regnskab i sig selv, kan det være en god idé, at finde et regnskabsprogram, som har et nemt design og dermed er nemt at finde rundt i. Derudover behøver det ikke at koste alverdens penge, for at være godt nok, så det kan være smart at spare på de generelle udgifter for virksomheden på dette område.