Find det rigtige kontorfællesskab i Aarhus


Leder du efter et sted, hvor du kan blive inspireret af et kreativt og professionelt rum? Eller er du blot træt af at sidde i de samme kedelige lokaler? Så bør du overveje at finde et kontorfællesskab.

Et fantastisk kontor indbyder til et godt stykke arbejde, og findes ofte i smukke bygninger, hvor der endda tilbydes en god service. Problemet ved disse fantastiske kontorer er, at de ofte også er vildt dyre – især i store byer som Aarhus eller København.

Hvis du gerne vil have et lækkert kontor i Aarhus, men ikke vil ruineres af udgifterne, er et kontorfællesskab måske løsningen.

Hvad er fordelene ved et kontorfællesskab?

Der er mange fordele ved at blive en del af et kontorfællesskab – både for virksomheden som helhed, men også for den enkelte medarbejder. Her er fire af de største fordele:

  1. Alt er inkluderet

Når din virksomhed bliver en del af et kontorfællesskab i Aarhus, vil alt være inkluderet i aftalen. Derved skal I ikke selv stå for udgifter til fladskærme, computere, printere, skriveborde, kaffemaskine og meget andet.

  • Udgifterne er faste

Hvis du lejer et ganske almindeligt kontor, kan du være sikker på, at der er nogle løbende udgifter, som vil variere. Og hvis du køber en kontorplads, vil du skulle betale for en masse vedligehold. Men på et kontorfællesskab er udgifterne faste, hvilket er en stor fordel for virksomheder, der har brug for, at der ikke er store udsving i udgifterne.

  • Netværk

Den absolut største fordel ved et kontorfællesskab er det netværk, der kan dannes mellem virksomheder og de enkelte medarbejdere hos disse virksomheder.

  • Binding og fleksibilitet

Det vil ofte være lettere at komme ud af et kontorfællesskab, hvis det pludseligt er tid til at flytte, og du vil sjældent være besværet af lange bindingsperioder.

Vælg Nivou, hvis du vil have et smukt kontor og god service

Nivou er et kontorfællesskab i Aarhus C, hvor du ikke blot får en arbejdsstation, du får faktisk en arbejdsplads, som du sjældent vil have lyst til at forlade.
Nivou er placeret direkte overfor Magasin på Ryesgade i Aarhus C. Det er en af de mest centrale lokationer i byen, hvilket er en fordel for både medarbejdere og kunder.

Her er der plads til både mindre og mellemstore virksomheder, som gerne vil have et full service kontorfællesskab i hjertet af Aarhus

Få en rundvisning og tjek stedet ud

Hos Nivou i Aarhus arbejder de andre virksomheder i fællesskabet med smykkedesign, digital marketing, branding, events, kommunikation og meget andet. Vil du ned og besøge dem og se de flotte lokaler?
Du kan få en rundvisning på kontorfællesskabet, hvis du er interesseret i at blive en del af sammenholdet. Skriv en besked til dem gennem deres hjemmeside, så kan det være, at din virksomhed snart kan flytte ind i et kreativt fællesskab, hvor I kan fokusere på jeres forretning og ikke på alle de praktiske ting, der følger med, når du skal flytte til et nyt kontor.